U bent Stralend MVV

Of u nu supporter, partner of sponsor van MVV bent, of enkel binnen het deelnemende postcodegebied woont. U kunt lid worden van de energiecoöperatie Coöperatie Stralend MVV. Dit is een collectief van personen en bedrijven die willen profiteren van het voordeel dat deze zonnecentrale met zich mee brengt. Namelijk, het ontvangen van een korting op hun energiebelasting voor alle opgewekte kWh van hun zonnepanelen.

Lees meer over hoe het belastingvoordeel werkt en u bespaart op uw energierekening…

Wij zijn zo goed als onze supporters

Net zoals MVV uw gejuich nodig heeft om energie te krijgen, hebben wij uw steun nodig om energie te geven! Om het succes van dit project te garanderen is het van belang dat zo veel mogelijk panelen “geadopteerd” worden door de geliefde MVV supporters en omwonende van de zonnecentrale.

U als deelnemers vormen de coöperatie, dus zonder u is er geen Stralend MVV. De inschrijvingen zijn al geopend dus u kunt zich direct vrijblijvend inschrijven! Geen zorgen, het aantal panelen waarmee u wilt deelnemen kan altijd nog aangepast worden.

Wenst u eerst meer informatie te ontvangen?

Welke doelgroep dan ook. U bent duurzaam!

Als echte supporter van MVV moet u lid worden van Stralend MVV. Lid worden van onze coöperatie en community is dé manier om de club jouw steun te betuigen.

Check wel even of u in het juiste postcodegebied woont. Dit kan gemakkelijk met onze postcodecheck.

Ditzelfde geldt voor de bedrijven en ondernemers die sponsor zijn van MVV. Als u zich bevindt binnen het postcodegebied en een energieaansluiting heeft die niet hoger is dan 3 x 80 A, kunt u gewoon als ieder ander inleggen op een aantal panelen en hieruit uw voordeel halen.

Doe de voordeel berekening voor bedrijven!

Voor welke reden dan ook. Of uw dak niet geschikt is voor eigen panelen, u in een huurwoning woont of niet uw hele dak vol wilt leggen met zonnecellen. Bij Stralend MVV bent u welkom om deel te nemen met enkel één of het maximum aantal panelen. Net zoals u hier thuis rendement van zou hebben heeft u dat in deze coöperatie ook.

Nog belangrijker, wij regelen alles.

Er zijn genoeg bedrijven die niet zelf beschikken over een dak waar zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Starters, huurders of anderen kunnen bij Stralend MVV gemakkelijk investeren in groene energie en hiermee voordeel ontvangen op hun eigen energierekening.

Voor welke doelgroep dan ook. Deelnemen in Coöperatie Stralend MVV is een teken van duurzaamheid. Zo laat u uw buren, klanten, concurrentie en familie zien dat u denkt aan de toekomst en graag een steentje bijdraagt aan een schoner bestaan!

0
Redenen om mee te doen

U krijgt al jaren energie van MVV en wilt nu ook profiteren van de duurzame energie van MVV.

U geeft om de toekomst van generaties na ons en draagt daarom hernieuwbare energie een warm hart toe. Door deel te nemen in een zonnecentrale steunt u de transitie naar een fossielvrij Zuid-Limburg.

U wilt graag zelf zonne-energie opwekken maar uw woning of bedrijfsruimte is hiervoor niet (voldoende) geschikt. Deelname in een zonnecentrale stelt geen eisen aan de eigen woning.

U wilt geen rompslomp. Deelname in een zonnecentrale kan al vanaf een paar honderd euro en de coöperatie plaatst en onderhoudt de centrale.

U ondersteunt MVV met deelname in deze zonnecentrale.

De installatie zal door een regionale installateur worden aangelegd. Hiermee investeert u dus in onze lokale economie!

U wilt een beter rendement op uw spaargeld dan wanneer u het op de bank zet.

Voor wie is Stralend MVV?

Stralend MVV is opgericht voor iedereen die MVV wilt steunen en zelf wilt investeren en profiteren van hernieuwbare energie. Deelnemen in een energie coöperatie zoals deze is met name aantrekkelijk als u thuis of op uw bedrijfspand niet in staat bent om zonnepanelen te plaatsen.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • uw dak ligt niet gunstig of het krijgt veel schaduw door ombouw, bosbouw of bomen.
  • het dak van uw woning is niet geschikt voor zonnepanelen.
  • u woont in een monument of huurwoning en heeft dus zelf niet de keuze hier zonnepanelen op te plaatsen.
  • simpelweg, u vindt zonnepanelen op uw eigen dak niet mooi of het past niet bij de architectuur van uw huis of pand.
  • u in een appartement woont zonder zeggenschap over de dakruimte.
  • u in een VvE woont en de VvE al het hele dak gebruikt.

In al deze gevallen bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen in de zonnecentrale Stralend MVV. Zodoende wekt u toch indirect uw eigen, hernieuwbare energie op, steunt u de energietransitie én plukt u en MVV hiervan de (financiële) vruchten. MVV krijgt bij aanvang van de zonnecentrale een eenmalig bedrag en we betalen jaarlijks huur voor het gebruik van het dak