Over ons

Dit zijn wij

Stralend MVV is een initiatief van MVV en ontwikkelaar NaGa Solar. Twee Maastrichtse bedrijven die belang hebben bij het verduurzamen van de omgeving in samenwerking met de supporters en partners van MVV.

In samenwerkingsverband creëren de ontwikkelaars Zonnecentrale Stralend MVV, een solar installatie op het dak van het Stadion de Geusselt te Maastricht. Deze zonnecentrale zal vanaf het moment van aansluiting op het net zonne-energie gaan produceren. Coöperatie Stralend MVV zal het mogelijk maken voor bewoners rondom de locatie van het project, om deel te nemen en te investeren in duurzame energie. Door als omwonende deel te nemen en lid te worden van Coöperatie Stralend MVV verkrijgt u een vrijstelling van de energiebelasting op uw eigen verbruikte energie. Die gelijk is aan het aantal kWh die met uw inleg is opgewekt.

Door deel te nemen en lid te worden van de coöperatie Stralend MVV verkrijgt u het recht op een verlaagd tarief voor de kosten van uw zelf verbruikte energie. 

Samen streven wij naar een groener Maastricht en laten we de omwonende meedelen in het voordeel dat deze coöperatie te bieden heeft.

Voor wie?

Van MVV supporter naar lid van Coöperatie Stralend MVV. Voor wie is dit initiatief bedoeld en wie kunnen er deelnemen.

Onze partners

Bekijk hier de partijen die het mogelijk gemaakt hebben dit project te starten en welke rol zij hierin spelen.

Zonne-energie

Wat is de constructie van de coöperatie en hoe wordt er stroom opgewekt.

Statuten

Alle statuten van de coöperatie zijn openbaar en kunnen ten alle tijden via onze website bekeken en gedownload worden.

Prospectus

Alle informatie over Stralend MVV en het inleggen in de coöperatie kunt u uitgebreid lezen in de prospectus.

Bestuur

Op deze pagina kunt u zien wie er in het bestuur zitten en welke functies zij uitvoeren.