Zo wordt u lid van Stralend MVV

Via de portaal hieronder schrijft u zich in bij Stralend MVV. Voordat u de inschrijving kunt voltooien zullen er een aantal persoonlijke gegevens ingevuld moeten worden om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt lid te worden van de coöperatie en te genieten van de voordelen die Stralend MVV te bieden heeft. 

Houdt deze informatie bij de hand

Als u de postcodecheck heeft gedaan weet u uiteraard al of u woonachtig bent binnen het postcode gebied. Ter verificatie vragen wij hier nogmaals uw postcode in te vullen, cijfers en letters bijv. 1234AB. Zo zijn we er zeker van dat u deel kunt nemen aan de coöperatie.

Het aantal panelen waarmee u deel kunt nemen is vastgesteld op maximaal 85 % van uw jaargebruik. Dit om te voorkomen dat men zich inschrijft voor meer kWh dan zij zelf thuis verbruiken.

Voor onze administratie is het van belang te weten welke energieleverancier u momenteel heeft. Zodat wij met deze partij de teruggave van de energiebelasting kunnen regelen.

Als u thuis al zonnepanelen heeft of lid bent van een andere energie coöperatie zullen wij moeten weten hoeveel panelen u heeft. U kunt nog altijd in aanmerking komen om deel te nemen en in te leggen in Coöperatie Stralend MVV. Echter zullen wij de energie die deze panelen opwekken af moeten trekken van uw totaalverbruik. zodat u niet aan de grens van 10.000 kWh of uw eigen verbruik komt.

Waarom deze info?

Deze informatie hebben wij nodig om ervoor te zorgen dat u het optimale rendement haalt uit deze coöperatie. We letten er bijvoorbeeld op dat u niet onnodig te veel inlegt en daarmee financiële voordelen misloopt.

Uw informatie is veilig!

De informatie die u aan ons verstrekt wordt enkel intern gebruikt ter administratie en waarborging van uw financieel overzicht.